Смажений перець Інгредієнти: - солодкий перець (будь-яких кольорів) - часник – 2-3 зубчика - масло соняшникове - оцет Готування: На глибоку сковорідку наливаємо рослинне масло. Розкладаємо перець для жаркі цілком і накриваємо кришкою. У процесі жарки перець кілька разів перевертаємо, щоб він не пригорів і рівномірно присмажився. Готуємо соус: у стовчений часник додаємо дві ложки оцту й 70-80 гр. чистої води, щіпку солі, небагато масла із сковорідки, де жариться перець і все ретельно перемішуємо. Коли перець обсмажиться з усіх боків, викладаємо його на тарілку. Шкірочку перцю акуратно знімаємо. Далі заливаємо перець соусом. Блюдо готове! Коли охолоне, беремо перчик за хвостик, вмокаємо в соус і їмо! Це ж блюдо можна приготувати по іншому: запекти перець на грилі на багатті. Запах димку додасть чудовому й простому блюду додатковий чудовий смак!
|