Понедельник, 07.07.2025, 10:36
Для женщин и всей семьи
Приветствую Вас Гость



Цікаві для Вас матеріали
Главная » Статьи » Вкусные рецепты » Закуски

Печіночний торт
Печіночний торт
• Кілограм яловичої печінки • 5 яєць • 5-6 ст. л. борошна • 2 великі цибулини * пів чайної ложки соди • сіль • чорний мелений перець • соняшникове (або маслинове) масло • майонез

Помийте печінку і разом з луком пропустіть через м'ясорубку. Вбийте яйця та добре перемішайте. Потім поступово додавайте борошно, соду, сіль і перець. Маса повинна вийти густою, без грудочок. Добре розігрійте сковороду і змажте соняшниковим маслом. Випікайте великі коржі, як на млинці. Для цього отриману масу зачерпніть ополоником і вилийте на сковороду. Обсмажте коржі по обидва боки до повної готовності, а потім викладіть на блюдо. Звичайно виходить 4-5 штук. Другу цибулину подрібніть і обсмажте до золотавих кольорів. Змішайте її з майонезом. Викладайте коржі один на одного, змазуючи кожний соусом. Боки та верхній корж теж покрийте майонезом. Дайте торту охолонути. Його можна поставити на 20 хвилин у холодильник або в прохолодне місце. Прикрасьте блюдо перетертим жовтком і зеленню. Розріжте на порціонні шматочки та подавайте на стіл.
Категория: Закуски | Добавил: Babitch (04.10.2011)
Просмотров: 1395 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Форма входа

Реклама

Наш опрос

Ваше отношение к медицине?
1. лечу себя сам
2. доверяю нетрадицонной
3. доверяю традиционной
4. практически не болею
Всего ответов: 127

Мини-чат

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Copyright MyCorp © 2025 |
Главная Новости Каталог сайтов Форум