Печіночний рулет Для готування рулету нам знадобиться: - 300 гр. вершкового масла, - 10 яєць, - 1 кг. печінки, - 200 гр. лука, - 4 столові ложки пряженого масла, - сіль Готування: Перед готуванням печінки її необхідно помити, почистити, а потім порізати на невеликі шматочки. Печінку солимо й обсмажуємо в рослинному маслі під закритою кришкою протягом 15 хвилин. Залишившийся після жаркі сік не виливаємо! Лук обсмажуємо на пряженому маслі до золотистих кольорів. Лук і печінку попускаємо через м'ясорубку 3 рази. Додаємо залишившийся від жарки сік і 50 гр. масла. Гарненько збиваємо. Варимо вкруту яйця, відокремлюємо жовтки від білків. Жовтки розтираємо з 250 гр. масла й солимо. Отриману масу викладаємо на целофан шаром в 1 см. і зверху намазуємо жовтковою сумішшю. Звертаємо масу в рулет, тримаючись за край целофану й відвертаючи його по мірі згортання. На ніч ( або хоча б години на 3) приготовлений рулет поміщаємо в холодильник. Перед подачею нарізаємо шматочками 1-1,5 см і все. Приємного апетиту.
|