Суббота, 05.07.2025, 20:17
Для женщин и всей семьи
Приветствую Вас Гость



Цікаві для Вас матеріали
Главная » Статьи » Вкусные рецепты » Закуски

Печіночний рулет
Печіночний рулет

Для готування рулету нам знадобиться:
- 300 гр. вершкового масла,
- 10 яєць,
- 1 кг. печінки,
- 200 гр. лука,
- 4 столові ложки пряженого масла,
- сіль

Готування:
Перед готуванням печінки її необхідно помити, почистити, а потім порізати на невеликі шматочки.
Печінку солимо й обсмажуємо в рослинному маслі під закритою кришкою протягом 15 хвилин. Залишившийся після жаркі сік не виливаємо!
Лук обсмажуємо на пряженому маслі до золотистих кольорів.
Лук і печінку попускаємо через м'ясорубку 3 рази. Додаємо залишившийся від жарки сік і 50 гр. масла. Гарненько збиваємо.
Варимо вкруту яйця, відокремлюємо жовтки від білків. Жовтки розтираємо з 250 гр. масла й солимо.
Отриману масу викладаємо на целофан шаром в 1 см. і зверху намазуємо жовтковою сумішшю. Звертаємо масу в рулет, тримаючись за край целофану й відвертаючи його по мірі згортання.
На ніч ( або хоча б години на 3) приготовлений рулет поміщаємо в холодильник.
Перед подачею нарізаємо шматочками 1-1,5 см і все.

Приємного апетиту.

Категория: Закуски | Добавил: Babitch (27.07.2010)
Просмотров: 1479 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Форма входа

Реклама

Наш опрос

Ваше отношение к медицине?
1. лечу себя сам
2. доверяю нетрадицонной
3. доверяю традиционной
4. практически не болею
Всего ответов: 127

Мини-чат

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Copyright MyCorp © 2025 |
Главная Новости Каталог сайтов Форум