Вторник, 08.07.2025, 02:22
Для женщин и всей семьи
Приветствую Вас Гость



Цікаві для Вас матеріали
Главная » Статьи » Вкусные рецепты » Закуски

Курячі «равлики».
Курячі «равлики».

Для готування цього незвичайного й смачного блюда знадобляться:
- близько 1 склянки молока (або води),
- 2,5 - 3 склянки борошна,
- 250 гр. курячого філе,
- 1 яйце,
- 1 цибулина,
- половина пачки солоної кондитерської соломки,
- рослинне масло,
- сіль,
- перець.

У миску просіваємо борошно й робимо в ній поглиблення. Яйце злегка збиваємо й вливаємо в приготовлене поглиблення в борошні. Додаємо сіль. Потім потроху вливаємо молоко або воду й замішуємо еластичне тісто.
Беремо обробну дошку й посипаємо її борошном. Викладаємо на неї тісто й розгортаємо в тонкий шар. Після цього ріжемо тісто смужками шириною від 3 до 5 сантиметрів.
Вимиваємо м'ясо й обсушуємо серветкою. Пропускаємо його через м'ясорубку разом із цибулиною. Додаємо у фарш сіль і перець і добре перемішуємо.
Беремо небагато фаршу й надягаємо його на соломку, як на шампур. Обвиваємо фарш по спіралі смужкою тесту. Робимо стільки «равликів», на скільки вистачить фаршу.
Розігріваємо глибоку сковороду й жаримо в рослинному маслі до золотистих кольорів.
Приємного апетиту!

Категория: Закуски | Добавил: Babitch (26.07.2010)
Просмотров: 1065 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Форма входа

Реклама

Наш опрос

Ваше отношение к медицине?
1. лечу себя сам
2. доверяю нетрадицонной
3. доверяю традиционной
4. практически не болею
Всего ответов: 127

Мини-чат

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Copyright MyCorp © 2025 |
Главная Новости Каталог сайтов Форум