Суббота, 05.07.2025, 00:35
Для женщин и всей семьи
Приветствую Вас Гость



Цікаві для Вас матеріали
Главная » Статьи » Вкусные рецепты » Закуски

Гострі баклажани
Гострі баклажани:

Інгредієнти:
- Баклажани - 2,5 кг
- Солодкий червоний перець (паприка) - 1 кг 250 гр
- Часник - 75 гр
- Гострий червоний перець - 75 гр
- Оцет 9 % - 125 гр
- Масло рослинне

Приготування:

Баклажани нарізаємо шматочками, солимо та залишаємо на якийсь час для того, щоб з рідиною, що виділилася, зійшла гіркота.
Приготовлюємо соус - солодкий та гострий перець, часник пропускаємо через м'ясорубку, додаємо оцет, все перемішуємо.
Обсмажуємо шматочки баклажана на рослинному маслі. Кожний обсмажений шматочок баклажана опускаємо в приготовлений соус і складаємо в підготовлений посуд.
Ставимо баклажани мінімум на кілька годин у холодильник і все, баклажани готові!

Категория: Закуски | Добавил: Babitch (15.02.2011)
Просмотров: 1246 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Форма входа

Реклама

Наш опрос

Ваше отношение к медицине?
1. лечу себя сам
2. доверяю нетрадицонной
3. доверяю традиционной
4. практически не болею
Всего ответов: 127

Мини-чат

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Copyright MyCorp © 2025 |
Главная Новости Каталог сайтов Форум