Гострі баклажани: Інгредієнти: - Баклажани - 2,5 кг - Солодкий червоний перець (паприка) - 1 кг 250 гр - Часник - 75 гр - Гострий червоний перець - 75 гр - Оцет 9 % - 125 гр - Масло рослинне Приготування: Баклажани нарізаємо шматочками, солимо та залишаємо на якийсь час для того, щоб з рідиною, що виділилася, зійшла гіркота. Приготовлюємо соус - солодкий та гострий перець, часник пропускаємо через м'ясорубку, додаємо оцет, все перемішуємо. Обсмажуємо шматочки баклажана на рослинному маслі. Кожний обсмажений шматочок баклажана опускаємо в приготовлений соус і складаємо в підготовлений посуд. Ставимо баклажани мінімум на кілька годин у холодильник і все, баклажани готові!
|