Вторник, 22.07.2025, 19:58
Для женщин и всей семьи
Приветствую Вас Гость



Цікаві для Вас матеріали
Главная » Статьи » Вкусные рецепты » Выпечка, кондитерские блюда

Штрудель
ЯБЛУЧНА НАЧИНКА ДЛЯ ШТРУДЕЛЯ


В 100 м готового продукту: білків-2 г, жирів -8 г,
вуглеводів-22 г; 165 ккал.
Підготуйте:
• Яблука — 6 шт,
• Ізюм без кісточок — 50
Горіхи волоські - 100 г
• Ром — 100 г
Цукор - 100 г
Масло вершкове - 50 г
Сухарі панірувальні - 4 ст. л.
• Сік лимона — 1 ч л.
Фініки - 50 г
• Кориця — по смаку

1. Яблука очистіть від шкірки й насіннячок, наріжте пластинками, збризкайте соком і
через пару хвилин засипте цукром.
2. Ізюм замочіть в ромі
3. Фініки очистіть від кісточок, дрібно наріжте.
4. Сухарі й горіхи обсмажте з маслом. Усе змішайте.

ВИШНЕВА НАЧИНКА ДЛЯ ШТРУДЕЛЯ
В 100 г готового продукту: білків-1 г, жирів ~1 г, вуглеводів - 25 г; 98 ккал
Підготуйте:
Вишня (заморожена) - 300 г
Смородина чорна (заморожена) - 100 г
Цукор - 0,5 ст
Готуйте:
1. Вишню й смородину розморозьте, засипте цукром, щоб ягоди пустили сік.
2.Перед тим як викладати ягоди на тісто, змажте його соком, тоді випічка буде ніжніше.
Ягоди розподіліть рівномірно.

ТІСТО ДЛЯ ШТРУДЕЛЯ
Підготуйте: Борошно - 1,5 ст. + 0,5 ст. на доміс і розкочування Сіль - 1/4 ч. л.
Яйце - 7 шт. Масло вершкове - 150 г Вода - 1/2 ст. Масло рослинне - 2 ст. л.
Сік лимона - 1 ч. л.

Готуйте:
1. У глибокій мисці змішайте просіяне борошно із сіллю. Зробіть у середині поглиблення,
уведіть яйце, масло, сік лимона, перемішайте.
Поступово доливаючи воду, замісіть в'язке тісто.
2. Стіл посипте борошном, перекладіть на нього тісто. Підсипаючи борошно, місіть ще 5 хвилин, поки не почне відставати від рук. Скачайте тісто в кулю, ударте їм кілька разів об стіл, щоб стало більше еластичним. Змажте кулю рослинним маслом, загорніть у плівку,
залишіть відпочивати на годину.
3. На столі розстеліть льняний рушник, посипте борошном. Розгортайте на ньому тісто,
перевертаючи з однієї сторони на іншу й посипаючи рушник борошном. Потім розтягуйте
тісто із середини в сторони, поки не стане майже прозорим. Толсті краю обріжте.
4. Начинку розкладайте рівномірно по всьому шару. Перший оборот рулету зробіть руками. Потім візьміть рушник за краї, і, потроху піднімаючи, допомагайте тесту
с начинкою скручуватися в рулет.
5. Лист застеліть промасленим папером і, притримуючи рушник за краї, перенесіть
на нього рулет (рушник заберіть). Кінці защипніть, підігніть. Змажте яйцем, випікайте
у розігрітій до 200 °С духовці.

Категория: Выпечка, кондитерские блюда | Добавил: Babitch (01.03.2011)
Просмотров: 924 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Форма входа

Реклама

Наш опрос

Ваше отношение к медицине?
1. лечу себя сам
2. доверяю нетрадицонной
3. доверяю традиционной
4. практически не болею
Всего ответов: 127

Мини-чат

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Copyright MyCorp © 2025 |
Главная Новости Каталог сайтов Форум