Млинці Інгредієнти: - Борошно пшеничне - 1 склянка - яйця – 4 шт. - молоко – 1 склянка - картопляний крохмаль – 4 столові ложки - цукор – 2 столові ложки - пряжене масло для жарення Для подачі: згущене молоко (або варення, джем – по смаку) і рубані волоські горіхи Готування: Борошно з'єднуємо із крохмалем, цукром, яйцями, молоком, додаємо 0,5 склянки води й мало-мало солі. Залишаємо тісто трошки постояти. Наливаємо порціями на гарячу сковорідку із пряженим маслом (можливо на рослинному, але гірше) і жаримо до рум'яних кольорів із двох сторін. Знятий із сковорідки млинчик складаємо вчетверо, змазуємо згущенкою або джемом і посипаємо горіхами. Приємного апетиту!
|