Кукурудзяні булочки Інгредієнти: - рослинне масло - 1 чашка кукурудзяних пластівців - 1 чашка пшеничного борошна - 1 столова ложка порошку для випічки - 2 столові ложки харчової соди - 1/2 чашки вівсяних отрубів - 1/2 чайної ложки кориці - 1 чашка тертої моркви - 3/4 чашки свіжого концентрованого яблучного соку - 3/4 чашки молока - 3/4 чашки пряженого молока - 1 яйце Готування: Прогрійте духовку до 190 градусів. Змажте маленькі форми для випічки рослинним маслом. У мисці змішайте кукурудзяні пластівці, порошок для випічки, харчову соду, отруби і корицю. В іншій мисці збийте разом моркву, яблучний сік, 2 види молока і яйце. Додайте до сухих інгредієнтів і збийте швидкими й короткими рухами. Запікайте протягом 20 хвилин при 190 градусів до готовності, перевіряючи на готовність зубочисткою або лучиною, які повинні залишитися сухими.
|