Наведемо тут 2 непоганих рецепти, у кожному з яких є присутнім какао - головний компонент шоколаду. А шоколад люблять практично усі.
Отже, перший рецепт - рецепт шоколадного печива: 75 гр. цукру, 150 гр. борошна, 100 гр. масла, 1 яйце, 1 пакетик ванільного цукру, 4 ст. ложки какао-порошку, 1 пакетик розпушувача для тесту, 2 ст. ложки води - для тіста. Для крему ж нам знадобляться - 250 грам ванільних сирних сирків, 1 яєчний білок і 5 столових ложок какао-порошку. Готуємо так. З'єднуємо всі інгредієнти для тіста та перемішуємо. Розгортаємо тісто в шар близько 4 міліметрів товщиною та вирізаємо печиво у формі кола. Випікаємо при температурі 200 градусів протягом 15-20 хвилин. Потім з'єднуємо всі інгредієнти для крему та готовим кремом прикрашаємо готове печиво за допомогою кондитерського шприца.
Другий рецепт. Беремо півтора кілограма печива, 2 з половиною склянки молока, 200 гр. вершкового масла, 5-6 чайних ложок цукру, 50 гр. какао-порошку й ще 5-6 чайних ложок какао для прикраси. Пропускаємо печиво через м'ясорубку й перемішуємо, додаючи какао. Додаємо тепле молоко та вершкове масло і все перемішуємо. Формуємо тістечка та обвалюємо їх у суміші цукру і какао-порошку.