Омлет по-царському Інгредієнти на 2 порції: - яйця – 4 шт., - молоко - 150-200 мл., ( або вершки), - вершкове масло - 40 гр., - рослинне масло - 3-4 столові ложки, - зелень по смаку Готування: Яйця й молоко з'єднуємо й інтенсивно 5 хвилин збиваємо. На сковороді до цього розтоплюємо масло й знімаємо її із плити. Як тільки закінчуємо збивання, виливаємо суміш на сковороду, яку ставимо на невеликий вогонь. Приблизно через 3 хвилини, коли краї присмажаться й почнуть твердіти, посипаємо омлет зеленню. Беремо лопатку й акуратно зрушуємо краї омлету до центру сковороди й продовжуємо жарити 3-5 хвилин. Нарізаємо й розкладаємо омлет по тарілках! Бажано вжити з яким-небудь легким овочевим салатом. P.S. Інгредієнти можна різноманітити. Наприклад, помістити перед запіканням на дно сковороди шматочки шинки або креветки або навіть порізані крабові палички!
|