Вторник, 29.07.2025, 14:34
Для женщин и всей семьи
Приветствую Вас Гость



Цікаві для Вас матеріали
Главная » Статьи » Вкусные рецепты » Вторые блюда

Окунь із грибами
Окунь із грибами

Нам потрібно:
- 300 гр. грибів,
- 1 кг філе морського окуня,
- 4 столові ложки борошна,
- 3 шт. ріпчасті цибулі,
- 1 чайна ложка солі,
- рослинне масло,
- нежирний майонез,
- зелень.

Готування:
Миємо гриби й дрібно ріжемо. Обсмажуємо 5 хвилин у чотирьох столових ложках рослинного масла.
Чистимо цибулю, миємо й ріжемо тонкими півкільцями. Додаємо цибулю до грибів і жаримо ще 7 хвилин - до готовності.
Рибне філе миємо, обсушуємо й ріжемо великими шматками.
Розмішуємо борошно із сіллю й обвалюємо в борошні кожний шматочок окуня. Обсмажуємо рибу в рослинному маслі.
Форму для запікання або глибоку сковорідку змазуємо рослинним маслом і викладаємо в неї рибу.
Зверху риби рівномірно викладаємо гриби із цибулею. На кожний шматочок окуня викладаємо 1 столову ложку майонезу.
Відправляємо все в духовку на 20 хвилин при температурі 200 градусів.
Перед подачею на стіл прикрашаємо рибу зеленню.

Приємного апетиту!

Категория: Вторые блюда | Добавил: Babitch (24.02.2011)
Просмотров: 813 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Форма входа

Реклама

Наш опрос

Ваше отношение к медицине?
1. лечу себя сам
2. доверяю нетрадицонной
3. доверяю традиционной
4. практически не болею
Всего ответов: 127

Мини-чат

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Copyright MyCorp © 2025 |
Главная Новости Каталог сайтов Форум