Окунь із грибами Нам потрібно: - 300 гр. грибів, - 1 кг філе морського окуня, - 4 столові ложки борошна, - 3 шт. ріпчасті цибулі, - 1 чайна ложка солі, - рослинне масло, - нежирний майонез, - зелень. Готування: Миємо гриби й дрібно ріжемо. Обсмажуємо 5 хвилин у чотирьох столових ложках рослинного масла. Чистимо цибулю, миємо й ріжемо тонкими півкільцями. Додаємо цибулю до грибів і жаримо ще 7 хвилин - до готовності. Рибне філе миємо, обсушуємо й ріжемо великими шматками. Розмішуємо борошно із сіллю й обвалюємо в борошні кожний шматочок окуня. Обсмажуємо рибу в рослинному маслі. Форму для запікання або глибоку сковорідку змазуємо рослинним маслом і викладаємо в неї рибу. Зверху риби рівномірно викладаємо гриби із цибулею. На кожний шматочок окуня викладаємо 1 столову ложку майонезу. Відправляємо все в духовку на 20 хвилин при температурі 200 градусів. Перед подачею на стіл прикрашаємо рибу зеленню. Приємного апетиту!
|