Морське рагу Для готування нам знадобляться наступні інгредієнти: - 350 гр. тигрових креветок, - 300 гр. морських гребінців, - 250 гр. кальмарів, - 50 гр. вершкового масла, - 200 гр. вершків, - 200 гр. рису, - 150 гр. твердого сиру, - маслинове масло, - зелень (петрушка й кріп), - сіль. Готування: Розморозимо морепродукти і промиємо їх потім у холодній воді. По черзі викладаємо їх на гарячу сковорідку й обсмажуємо в маслиновому маслі не більше 30 секунд, постійно помішуючи. Вливаємо в масу вершки, акуратно перемішайте й накрийте кришкою. Морепродукти тушкуються у вершках 5-7 хвилин, потім солимо по смаку й знімаємо з вогню. Промиваємо рис під проточною водою й відварюємо в подсоленій воді, потім проціджуємо й додаємо кілька шматочків вершкового масла. Натираємо сир (на дрібній тертці). Прикрашаємо рагу зеленню, посипаємо зверху сиром. Подаємо разом або роздільно. Приємного апетиту!
|