Воскресенье, 13.07.2025, 10:09
Для женщин и всей семьи
Приветствую Вас Гость



Цікаві для Вас матеріали
Главная » Статьи » Вкусные рецепты » Вторые блюда

Морське рагу
Морське рагу

Для готування нам знадобляться наступні інгредієнти:
- 350 гр. тигрових креветок,
- 300 гр. морських гребінців,
- 250 гр. кальмарів,
- 50 гр. вершкового масла,
- 200 гр. вершків,
- 200 гр. рису,
- 150 гр. твердого сиру,
- маслинове масло,
- зелень (петрушка й кріп),
- сіль.

Готування:
Розморозимо морепродукти і промиємо їх потім у холодній воді.
По черзі викладаємо їх на гарячу сковорідку й обсмажуємо в маслиновому маслі не більше 30 секунд, постійно помішуючи.
Вливаємо в масу вершки, акуратно перемішайте й накрийте кришкою. Морепродукти тушкуються у вершках 5-7 хвилин, потім солимо по смаку й знімаємо з вогню.
Промиваємо рис під проточною водою й відварюємо в подсоленій воді, потім проціджуємо й додаємо кілька шматочків вершкового масла.
Натираємо сир (на дрібній тертці).
Прикрашаємо рагу зеленню, посипаємо зверху сиром. Подаємо разом або роздільно.

Приємного апетиту!

Категория: Вторые блюда | Добавил: Babitch (26.07.2010)
Просмотров: 636 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Форма входа

Реклама

Наш опрос

Ваше отношение к медицине?
1. лечу себя сам
2. доверяю нетрадицонной
3. доверяю традиционной
4. практически не болею
Всего ответов: 127

Мини-чат

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Copyright MyCorp © 2025 |
Главная Новости Каталог сайтов Форум