Воскресенье, 13.07.2025, 15:54
Для женщин и всей семьи
Приветствую Вас Гость



Цікаві для Вас матеріали
Главная » Статьи » Вкусные рецепты » Вторые блюда

Молода картопля із грибами
Молода картопля із грибами

Інгредієнти:

- гриби (лисички, печериці, вешенки, опеньки) - 800гр.
- копчена грудинка - 150 гр. ,
- ріпчатий лук - 2 шт.
- молода картопля - 1,5 кг.
- сметани - 200 гр.
- петрушка
- вершкове масло
- сухе біле вино - 50 гр.
- сіль, мелений перець

Готування:
Дрібно нарізаємо грудинку й лук, гриби добре промиваємо (якщо великі, то нарізаємо, але не дрібно).
Розтоплюємо вершкове масло в сковорідці й злегка обсмажуємо лук, потім закидаємо гриби й обсмажуємо, додаємо сметану, петрушку, вино й тушкуємо, поки зайва рідина не випариться. Солимо й перчимо по смаку.
Молоду картоплю ретельно миємо й потім проварюємо 5 хвилин в окропі й завантажуємо на сковорідку, на якій до цього присмажуємо на вершковому маслі грудинку. По ходу жаркі додаємо лук.
На тарілки викладаємо гриби й картоплю, прикрашаємо свіжою зеленню.

Категория: Вторые блюда | Добавил: Babitch (26.07.2010)
Просмотров: 991 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Форма входа

Реклама

Наш опрос

Ваше отношение к медицине?
1. лечу себя сам
2. доверяю нетрадицонной
3. доверяю традиционной
4. практически не болею
Всего ответов: 127

Мини-чат

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Copyright MyCorp © 2025 |
Главная Новости Каталог сайтов Форум