Понедельник, 21.07.2025, 20:59
Для женщин и всей семьи
Приветствую Вас Гость



Цікаві для Вас матеріали
Главная » Статьи » Вкусные рецепты » Вторые блюда

М'ясо по-французькому
М'ясо по-французькому

Інгредієнти:

- вирізка свинини (бажане ниркова частина) - 1 кг.
- твердий сир – 250 гр.
- цибуля – 1 шт.
- сіль, перець
- майонез
- додатково: - картопля ( для другого різновиду рецепта)

Приготування:
Нарізаємо м'ясо поперек волокон завдожки 2-3 см., злегка відбиваємо, потім солимо та перчимо.
На лист поміщаємо фольгу, яку змазуємо рослинною олією і викладаємо м'ясо.
Ріжемо цибулю кільцями середньої товщини та розподіляємо зверху м'яса.
Натираємо сир на великій тертці і поміщаємо зверху цибулі.
Зверху сиру в «нормальній» кількості викладаємо майонез і рівномірно розмазуємо по сиру.
Все, що вийшло, закриваємо фольгою та поміщаємо в духовку на 40 хв. при температурі 190 градусів, потім звільняємо від фольги зверху та залишаємо ще на 10-15 хвилин.

2-й варіант. Можна приготувати відразу з гарніром. Готується, як і 1-й варіант, тільки на м'ясо викладається порізана скибочками картопля.
Категория: Вторые блюда | Добавил: Babitch (20.10.2011)
Просмотров: 699 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Форма входа

Реклама

Наш опрос

Ваше отношение к медицине?
1. лечу себя сам
2. доверяю нетрадицонной
3. доверяю традиционной
4. практически не болею
Всего ответов: 127

Мини-чат

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Copyright MyCorp © 2025 |
Главная Новости Каталог сайтов Форум