- вирізка свинини (бажане ниркова частина) - 1 кг. - твердий сир – 250 гр. - цибуля – 1 шт. - сіль, перець - майонез - додатково: - картопля ( для другого різновиду рецепта)
Приготування: Нарізаємо м'ясо поперек волокон завдожки 2-3 см., злегка відбиваємо, потім солимо та перчимо. На лист поміщаємо фольгу, яку змазуємо рослинною олією і викладаємо м'ясо. Ріжемо цибулю кільцями середньої товщини та розподіляємо зверху м'яса. Натираємо сир на великій тертці і поміщаємо зверху цибулі. Зверху сиру в «нормальній» кількості викладаємо майонез і рівномірно розмазуємо по сиру. Все, що вийшло, закриваємо фольгою та поміщаємо в духовку на 40 хв. при температурі 190 градусів, потім звільняємо від фольги зверху та залишаємо ще на 10-15 хвилин.
2-й варіант. Можна приготувати відразу з гарніром. Готується, як і 1-й варіант, тільки на м'ясо викладається порізана скибочками картопля.