М'ясний рулетик Для приготування рулету нам знадобляться: 15 гр. желатину, зерна гірчиці, 3-4 зубчики часнику, сіль, перець і 1 кг м'яса. М'ясо для приготування рулету можна використати різне, але бажано таке, котре недовго готується, наприклад свинина або курятина ( можна також кролятину). Готуємо в такий спосіб: Нарізаємо м'ясо маленькими кубиками й додаємо подрібнений часник. Солимо й перчимо м'ясо та додаємо в нього зерна гірчиці. Висипаємо в суміш пакетик желатину та гарненько все перемішуємо. Викладаємо фарш на харчову плівку та звертаємо його у вигляді ковбаски. Потім приготовлену ковбаску варто обернути плівкою в кілька разів, і головне, так, щоб вийшло герметично. Поміщаємо наш рулет у плівці в киплячу воду та варимо на невеликому вогні на протязі 1 години 30 хвилин. Дістаємо з каструлі та залишаємо остигати. Поміщаємо потім його на кілька годин у холодильник (краще на ніч). Дістаємо та все – наш рулет готовий. Знімаємо плівку та нарізаємо, як вам подобається - кружечками, смужками або по іншому. Приємного вам апетиту!
|