Понедельник, 28.07.2025, 18:15
Для женщин и всей семьи
Приветствую Вас Гость



Цікаві для Вас матеріали
Главная » Статьи » Вкусные рецепты » Вторые блюда

М'ясний рулетик
М'ясний рулетик

Для приготування рулету нам знадобляться:
15 гр. желатину, зерна гірчиці, 3-4 зубчики часнику, сіль, перець і 1 кг м'яса.
М'ясо для приготування рулету можна використати різне, але бажано таке, котре недовго готується, наприклад свинина або курятина ( можна також кролятину).

Готуємо в такий спосіб:
Нарізаємо м'ясо маленькими кубиками й додаємо подрібнений часник. Солимо й перчимо м'ясо та додаємо в нього зерна гірчиці.
Висипаємо в суміш пакетик желатину та гарненько все перемішуємо.
Викладаємо фарш на харчову плівку та звертаємо його у вигляді ковбаски.
Потім приготовлену ковбаску варто обернути плівкою в кілька разів, і головне, так, щоб вийшло герметично.
Поміщаємо наш рулет у плівці в киплячу воду та варимо на невеликому вогні на протязі 1 години 30 хвилин.
Дістаємо з каструлі та залишаємо остигати. Поміщаємо потім його на кілька годин у холодильник (краще на ніч). Дістаємо та все – наш рулет готовий. Знімаємо плівку та нарізаємо, як вам подобається - кружечками, смужками або по іншому.
Приємного вам апетиту!

Категория: Вторые блюда | Добавил: Babitch (15.02.2011)
Просмотров: 927 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Форма входа

Реклама

Наш опрос

Ваше отношение к медицине?
1. лечу себя сам
2. доверяю нетрадицонной
3. доверяю традиционной
4. практически не болею
Всего ответов: 127

Мини-чат

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Copyright MyCorp © 2025 |
Главная Новости Каталог сайтов Форум