Среда, 23.07.2025, 08:32
Для женщин и всей семьи
Приветствую Вас Гость



Цікаві для Вас матеріали
Главная » Статьи » Вкусные рецепты » Вторые блюда

Курка по-арабськи
Курка по-арабськи

Інгредієнти:
- 1,5 кг сирих курячих грудок або курячих ніжок без шкіри.
- 1 чайна ложка часникового порошку,
- 1/2 чайної ложки здрібненого естрагону,
- 2 чайні ложки паприки,
- 1/4 чайної ложки чорного перцю,
- 1/2 чайної ложки кмину,
- 1/2 чайної ложки цедри лимона,
- 1/2 чайної ложки цедри апельсина,
- 1/4 чайної чашки лимонного соку,
- 1/2 чашки апельсинового соку,
- 1 столова ложка кукурудзяного крохмалю,
- 1/4 чашки води

Приготування:
Розігрійте духовку до 190 градусів. Змішайте приправи й полийте сумішшю курку.
Укладіть курку на лист спинкою нагору.
Змішайте цедру лимона й апельсина із соками й полийте курку.
Запікайте при температурі 190 градусів протягом 45 хвилин без кришки. Переверніть і продовжуйте готувати ще протягом 30 хвилин, часто поливаючи соусом для жаркого.

Категория: Вторые блюда | Добавил: Babitch (18.11.2010)
Просмотров: 890 | Теги: курка | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Форма входа

Реклама

Наш опрос

Ваше отношение к медицине?
1. лечу себя сам
2. доверяю нетрадицонной
3. доверяю традиционной
4. практически не болею
Всего ответов: 127

Мини-чат

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Copyright MyCorp © 2025 |
Главная Новости Каталог сайтов Форум