Курка по-арабськи Інгредієнти: - 1,5 кг сирих курячих грудок або курячих ніжок без шкіри. - 1 чайна ложка часникового порошку, - 1/2 чайної ложки здрібненого естрагону, - 2 чайні ложки паприки, - 1/4 чайної ложки чорного перцю, - 1/2 чайної ложки кмину, - 1/2 чайної ложки цедри лимона, - 1/2 чайної ложки цедри апельсина, - 1/4 чайної чашки лимонного соку, - 1/2 чашки апельсинового соку, - 1 столова ложка кукурудзяного крохмалю, - 1/4 чашки води Приготування: Розігрійте духовку до 190 градусів. Змішайте приправи й полийте сумішшю курку. Укладіть курку на лист спинкою нагору. Змішайте цедру лимона й апельсина із соками й полийте курку. Запікайте при температурі 190 градусів протягом 45 хвилин без кришки. Переверніть і продовжуйте готувати ще протягом 30 хвилин, часто поливаючи соусом для жаркого.
|