Курка із сиром пармезан Інгредієнти; - 6 добре відбитих курячих філе, приблизно по 150 гр. кожний, - 30 гр. товчених кукурудзяних пластівців, - 1/4 чашки тертого сиру пармезан, - 2 столові ложки рубаної сухої петрушки, - 1/2 чайної ложки приправи для птаха, - 1/4 чайної ложки цибульного порошку, - 1/8 чайної ложки часникового порошку, - паприка по смаку. Приготування: Розігрійте духовку до 180 градусів. Змішайте всі інгредієнти, крім курки, у невеликій мисці. Покладіть курку спинкою нагору на сковорідку. Полийте курку приготовленою сумішшю з розрахунку 1 столова ложка на 1 порцію. Переверніть курку й повторіть процедуру. Якщо бажаєте, побризкайте паприкою. Готуйте протягом 60 хвилин при температурі 180 градусів або поки вона не стане м'якою.
|