Котлети з капусти Інгредієнти: - білокачанна капуста - 1 кг.; - манна крупа – 1/2 склянки; - молоко – 1/2 склянки; - яйця - 3 шт.; - панірувальні сухарі – 1/2 склянки Приготування: Капусту очищаємо, дрібно нарізаємо й складаємо в каструлю. Вливаємо в каструлю з порізаною капустою гаряче молоко й тушкуємо із закритою кришкою до готовності, періодично перемішуючи. Час тушкування приблизно 20 хвилин. Коли капуста готова, всипаємо манну крупу й тушкуємо ще 10 хвилин, тільки безупинно помішуючи, щоб не пригоріло. Знімаємо з вогню, додаємо жовтки яєць, солимо й гарненько перемішуємо. Підготовлену масу залишаємо для охолодження. Ліпимо з охолодженої маси котлети. Змочуємо їх у яєчному білку й обвалюємо в панірувальних сухарях. Обсмажуємо на сковороді по обидва боки. На стіл смачно подати із сметаною.
|