Четверг, 31.07.2025, 22:42
Для женщин и всей семьи
Приветствую Вас Гость



Цікаві для Вас матеріали
Главная » Статьи » Вкусные рецепты » Вторые блюда

Котлети з капусти
Котлети з капусти

Інгредієнти:
- білокачанна капуста - 1 кг.;
- манна крупа – 1/2 склянки;
- молоко – 1/2 склянки;
- яйця - 3 шт.;
- панірувальні сухарі – 1/2 склянки

Приготування:
Капусту очищаємо, дрібно нарізаємо й складаємо в каструлю.
Вливаємо в каструлю з порізаною капустою гаряче молоко й тушкуємо із закритою кришкою до готовності, періодично перемішуючи. Час тушкування приблизно 20 хвилин.
Коли капуста готова, всипаємо манну крупу й тушкуємо ще 10 хвилин, тільки безупинно помішуючи, щоб не пригоріло.
Знімаємо з вогню, додаємо жовтки яєць, солимо й гарненько перемішуємо.
Підготовлену масу залишаємо для охолодження.
Ліпимо з охолодженої маси котлети. Змочуємо їх у яєчному білку й обвалюємо в панірувальних сухарях.
Обсмажуємо на сковороді по обидва боки.
На стіл смачно подати із сметаною.

Категория: Вторые блюда | Добавил: Babitch (08.11.2010)
Просмотров: 1416 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Форма входа

Реклама

Наш опрос

Ваше отношение к медицине?
1. лечу себя сам
2. доверяю нетрадицонной
3. доверяю традиционной
4. практически не болею
Всего ответов: 127

Мини-чат

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Copyright MyCorp © 2025 |
Главная Новости Каталог сайтов Форум