Карась у сметані із грибами. Нам знадобляться наступні інгредієнти: - карась - 1 кг.; - рослинне масло - 80 гр.; - сухарики - 20 гр.; - борошно - 25 гр.; - сметана - 40 гр.; - печериці (можна інші) - 1 кг.; - вершкове масло - 80 гр - небагато твердого сиру - 80-100 гр. Готування: Чистимо карасів, видаляємо внутрішності й зябра й промиваємо холодною водою. Обсушуємо рибу й натираємо її сіллю, посипаємо перцем і панируємо у борошні. Обсмажуємо рибу із двох сторін на сковороді до утворення рум'яної скоринки. Гриби чистимо й миємо, а потім відварюємо до напівготовності. Відварні гриби нарізаємо соломкою й присмажуємо на вершковому маслі, додаючи борошно. Потім додаємо сметану й трошки тушкуємо. Сумішшю із сметани та грибів заливаємо наших карасів і посипаємо тертим сиром і сухарями.
|