Кальмари у вині. Знадобиться: 0,5 кг. кальмарів 2 цибулини 1 ст. л. томатної пасти 2 склянки червоного столового вина 0,5 склянки кефіру 2 ст.л. коньяки сіль перець 150 гр. вершкового масла. Готування: 1.Кальмари відварити в підсоленій воді 3 хвилини, нарізати соломкою. 2.Масло розтопити, опустити в нього кальмари. 3.Цибулю нарізати півкільцями, обшпарити окропом. 4.До кальмарів додати томатну пасту, цибулю, посолити , поперчити , усе перемішати. 5.Влити вино й готувати 5 хвилин, додати кефір і довести до кипіння. 6.Зняти з вогню, настоювати 10 хвилин. 7.Влити коньяк, перемішати, викласти на блюдо, прикрасити зеленню. Приємного апетиту!
|