Понедельник, 21.07.2025, 13:19
Для женщин и всей семьи
Приветствую Вас Гость



Цікаві для Вас матеріали
Главная » Статьи » Вкусные рецепты » Вторые блюда

Кальмари у вині.
Кальмари у вині.

Знадобиться:
0,5 кг. кальмарів
2 цибулини
1 ст. л. томатної пасти
2 склянки червоного столового вина
0,5 склянки кефіру
2 ст.л. коньяки
сіль
перець
150 гр. вершкового масла.

Готування:
1.Кальмари відварити в підсоленій воді 3 хвилини, нарізати соломкою.
2.Масло розтопити, опустити в нього кальмари.
3.Цибулю нарізати півкільцями, обшпарити окропом.
4.До кальмарів додати томатну пасту, цибулю, посолити , поперчити , усе перемішати.
5.Влити вино й готувати 5 хвилин, додати кефір і довести до кипіння.
6.Зняти з вогню, настоювати 10 хвилин.
7.Влити коньяк, перемішати, викласти на блюдо, прикрасити зеленню.

Приємного апетиту!

Категория: Вторые блюда | Добавил: Babitch (05.01.2011)
Просмотров: 772 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Форма входа

Реклама

Наш опрос

Ваше отношение к медицине?
1. лечу себя сам
2. доверяю нетрадицонной
3. доверяю традиционной
4. практически не болею
Всего ответов: 127

Мини-чат

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Copyright MyCorp © 2025 |
Главная Новости Каталог сайтов Форум