Воскресенье, 20.07.2025, 21:45
Для женщин и всей семьи
Приветствую Вас Гость



Цікаві для Вас матеріали
Главная » Статьи » Вкусные рецепты » Вторые блюда

Індичка з кисло-солодким (журавлинним) соусом.
Індичка з кисло-солодким (журавлинним) соусом.

Нам знадобляться для приготування індички:
- 1 індичка,
- 1 склянка рису,
- 100 гр. чорносливу,
- 100 гр. кураги,
- 100 гр. горіхів,
- 1 лимон,
- 2 столові ложки сметани,
- 2 столові ложки майонезу,
- часник,
- зелень,
- перець,
- сіль
Для приготування соусу знадобляться:
- 1 склянка журавлини,
- 0,5 чайної ложки гвоздики,
- 0,5 чайної ложки імбиру,
- 1 чайна ложка крохмалю,
- цукор по смаку.

Приготування індички:
Індичку миємо й обсушуємо.
Часник і зелень подрібнюємо, цедру лимона натираємо, а з лимона вичавлюємо сік. Все з'єднуємо із сіллю, перцем , соком лимона та перемішуємо.
Обмазуємо приготовленою сумішшю індичку і усередині і зовні та залишаємо маринуватися на 3-6 годин.
Відварюємо рис, з'єднуємо та перемішуємо його із чорносливом, курагою і горіхами.
Наповнюємо цим тушку індички та зашиваємо.
Змазуємо сумішшю майонезу та сметани.
Перешкодимо індичку в рукав для запікання і ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів на 2-3 години.

Приготування соусу:
Журавлину розминаємо та варимо із спеціями та цукром.
Наприкінці варіння додаємо крохмаль і прохолоджуємо.

Приємного апетиту!
Категория: Вторые блюда | Добавил: Babitch (13.07.2011)
Просмотров: 1053 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Форма входа

Реклама

Наш опрос

Ваше отношение к медицине?
1. лечу себя сам
2. доверяю нетрадицонной
3. доверяю традиционной
4. практически не болею
Всего ответов: 127

Мини-чат

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Copyright MyCorp © 2025 |
Главная Новости Каталог сайтов Форум