Воскресенье, 20.07.2025, 08:27
Для женщин и всей семьи
Приветствую Вас Гость



Цікаві для Вас матеріали
Главная » Статьи » Вкусные рецепты » Вторые блюда

Грибний гуляш
Грибний гуляш

Нам знадобляться:
- свіжі гриби (печериці) - 600 гр.
- ріпчаста цибуля - 4 шт.
- жир - 2-4 столові ложки
- солодкий перець - 2 шт.
- борошно - 2 столові ложки
- томатна паста - 2 столові ложки
- сметана - 0,5 склянки
- сіль, перець

Приготування:
Гриби й ріпчасту цибулю дрібно нарізаємо, обсмажуємо до появи скоринки. Додаємо здрібнений солодкий перець і тушкуємо до готовності.
Окремо пасеруємо томатну пасту.
Обсмажені гриби посипаємо борошном, додаємо томатну пасту й сметану, додаємо сіль, перець і тушкуємо ще кілька хвилин.
Подаємо на стіл з гарніром - відварною картоплею.

Категория: Вторые блюда | Добавил: Babitch (17.10.2010)
Просмотров: 737 | Теги: Грибний гуляш | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Форма входа

Реклама

Наш опрос

Ваше отношение к медицине?
1. лечу себя сам
2. доверяю нетрадицонной
3. доверяю традиционной
4. практически не болею
Всего ответов: 127

Мини-чат

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Copyright MyCorp © 2025 |
Главная Новости Каталог сайтов Форум