Грибний гуляш Нам знадобляться: - свіжі гриби (печериці) - 600 гр. - ріпчаста цибуля - 4 шт. - жир - 2-4 столові ложки - солодкий перець - 2 шт. - борошно - 2 столові ложки - томатна паста - 2 столові ложки - сметана - 0,5 склянки - сіль, перець Приготування: Гриби й ріпчасту цибулю дрібно нарізаємо, обсмажуємо до появи скоринки. Додаємо здрібнений солодкий перець і тушкуємо до готовності. Окремо пасеруємо томатну пасту. Обсмажені гриби посипаємо борошном, додаємо томатну пасту й сметану, додаємо сіль, перець і тушкуємо ще кілька хвилин. Подаємо на стіл з гарніром - відварною картоплею.
|