Пятница, 18.07.2025, 19:39
Для женщин и всей семьи
Приветствую Вас Гость



Цікаві для Вас матеріали
Главная » Статьи » Вкусные рецепты » Вторые блюда

Баклажани фаршировані
Баклажани фаршировані

Інгредієнти:

- баклажани ( невеликі) - 1,5 кг.
- фарш свино-яловичий - 0,5 кг.
- лук ріпчастий – 2 шт.
- часник – 2-3 зубочки
- зелень: петрушка, кинза, васильок, м'ята
- сухі пряності: тим’ян, майоран, мелений мускатний горіх, мелений барбарис
- свинячий шпик - невеликий шматочок
- сіль, чорний перець

Готування:

Дрібно нарізаємо лук, часник і трошки обсмажуємо в невеликій кількості рослинного масла.
Додаємо на сковорідку фарш, наливаємо половину склянки води й енергійно перемішуємо. Тушкуємо фарш, випарюючи рідину, а потім обсмажуємо. Обжарюваний фарш солимо й перчимо по смаку, присмачуємо сумішшю пряностей і знімаємо з вогню для остигання.
Підготовляємо баклажани: миємо, відрізаємо хвостик, розрізаємо навпіл. Гострим ножем виймаємо м'якоть таким чином, щоб вийшли своєрідні стаканчики.
Вийняту м'якоть можна використати для готування іншого блюда.
Отримані баклажанні ємкості підсолюємо злегка зсередини й залишаємо на 5-10 хвилин для видалення гіркоти.
Дрібно нарізаємо зелень, шпик і ретельно перемішуємо з фаршем. Готовою начинкою фаршируємо баклажани, укладаємо їх на сухий лист і ставимо в розігріту духовку й запікаємо приблизно 40-45 хвилин на середньому вогні. У процесі запікання баклажани епізодично перевертаємо, щоб не пригоріли.

Категория: Вторые блюда | Добавил: Babitch (09.09.2010)
Просмотров: 1057 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Форма входа

Реклама

Наш опрос

Ваше отношение к медицине?
1. лечу себя сам
2. доверяю нетрадицонной
3. доверяю традиционной
4. практически не болею
Всего ответов: 127

Мини-чат

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Copyright MyCorp © 2025 |
Главная Новости Каталог сайтов Форум