Среда, 30.07.2025, 10:35
Для женщин и всей семьи
Приветствую Вас Гость



Цікаві для Вас матеріали
Главная » Статьи » Вкусные рецепты » Вторые блюда

Азу
Азу.

Пропоную Вашій увазі один з варіантів готування цього блюда.

Для готування 1 порції нам знадобляться наступні продукти:
- м'ясо яловичини - 120 гр.;
- свинячий жир - 12-15 гр.;
- томатна паста - 15 гр.;
- ріпчастий лук - 25 гр.;
- борошно - 5 гр.;
- солоні (мариновані) огірки - 30 гр.;
- картопля - 145 гр.;
- часник - 0,8 гр.;
- сіль - 3 гр.;
- перець - 0,01 гр.;
- лавровий лист - 0,01 гр.;
- бульйон;
- зелень

Готування:
Нарізаємо смужками (брусочками) м'ясо по 15-20 гр. Нарізане м'ясо солимо, перчимо й потім обсмажуємо до золотавої скоринки.
Заливаємо м'ясо гарячим бульйоном, додаємо пасерований лук, томатну пасту й тушкуємо все до готовності.
Бульйон із сковорідки зливаємо й готуємо соус, додаючи пряності й дрібно нарізаний огірок.
Соусом заливаємо м'ясо, додаємо обсмажену картоплю й тушкуємо до готовності - 10- 15 хвилин.
Готове блюдо посипати зеленню.

Категория: Вторые блюда | Добавил: Babitch (20.07.2010)
Просмотров: 769 | Теги: АЗУ | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Форма входа

Реклама

Наш опрос

Ваше отношение к медицине?
1. лечу себя сам
2. доверяю нетрадицонной
3. доверяю традиционной
4. практически не болею
Всего ответов: 127

Мини-чат

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Copyright MyCorp © 2025 |
Главная Новости Каталог сайтов Форум