Азу. Пропоную Вашій увазі один з варіантів готування цього блюда. Для готування 1 порції нам знадобляться наступні продукти: - м'ясо яловичини - 120 гр.; - свинячий жир - 12-15 гр.; - томатна паста - 15 гр.; - ріпчастий лук - 25 гр.; - борошно - 5 гр.; - солоні (мариновані) огірки - 30 гр.; - картопля - 145 гр.; - часник - 0,8 гр.; - сіль - 3 гр.; - перець - 0,01 гр.; - лавровий лист - 0,01 гр.; - бульйон; - зелень Готування: Нарізаємо смужками (брусочками) м'ясо по 15-20 гр. Нарізане м'ясо солимо, перчимо й потім обсмажуємо до золотавої скоринки. Заливаємо м'ясо гарячим бульйоном, додаємо пасерований лук, томатну пасту й тушкуємо все до готовності. Бульйон із сковорідки зливаємо й готуємо соус, додаючи пряності й дрібно нарізаний огірок. Соусом заливаємо м'ясо, додаємо обсмажену картоплю й тушкуємо до готовності - 10- 15 хвилин. Готове блюдо посипати зеленню.
|