Воскресенье, 06.07.2025, 03:43
Для женщин и всей семьи
Приветствую Вас Гость



Цікаві для Вас матеріали
Главная » Статьи » Вкусные рецепты » Спиртные напитки

Вино з аґрусу
Вино з аґрусу

Для готування цього вина нам буде потрібно 8 кг. ягід; 2 л. води; 250 мл. коньяку; 4 кг. цукру.

Ягоди розминаємо й ставимо на 4 дні в темне прохолодне місце. Сік зливається для відстоювання, а в мезгу додаємо 2 л. води й потім віджимаємо, одержуючи додатковий сік. Підготовлений посуд (бутель, бочонок) потрібно обполоскати приготовленим коньяком, куди заливається сік і засипається цукор.

Після початку процесу бродіння, кожні 3-4 дня в граюче вино необхідно додавати 100 мл. дуже холодної води. Процес бродіння звичайно триває 3-4 місяця. Після цього встановлюємо водяний затвор і залишаємо для повільного дозрівання приблизно на 9 місяців. Тобто загальний час готування цього вина приблизно 1 рік.

Коли вино готове, розливаємо його по пляшках і ставимо в темне й прохолодне місце.

Категория: Спиртные напитки | Добавил: Babitch (12.07.2010)
Просмотров: 626 | Теги: вино, аґрус | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Форма входа

Реклама

Наш опрос

Ваше отношение к медицине?
1. лечу себя сам
2. доверяю нетрадицонной
3. доверяю традиционной
4. практически не болею
Всего ответов: 127

Мини-чат

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Copyright MyCorp © 2025 |
Главная Новости Каталог сайтов Форум