Воскресенье, 06.07.2025, 20:02
Для женщин и всей семьи
Приветствую Вас Гость



Цікаві для Вас матеріали
Главная » Статьи » Вкусные рецепты » Спиртные напитки

Вино із червоної смородини
Вино із червоної смородини

Для готування нам знадобляться: червона смородина - 6 кг., коньяк і цукор. Цукору потрібно 120-130 гр. на 1 л. отриманого соку. Коньяк потрібний з розрахунку 100 гр. на 1,2 л. соку. Кількість складових залежить від кількості вина, що Ви хочете приготувати, тобто можна менше, а можна й більше, але дотримуйтесь пропорцій!
Готування.
Ягоди очищаємо від гілок, промиваємо й обсушуємо. Потім поміщаємо в дерев'яний, пластмасовий і нержавіючий посуд і ретельно розминаємо.
Здрібнену смородину ставимо в прохолодне місце й чекаємо коли забродить.Коли процес шумування підійде до кінця, проціджуємо через сито. Соку (суслу) даємо відстоятися, і зливаємо в підготовлену бутель підходящої місткості, куди засипаємо цукор і вливаємо коньяк. Коньяк це по смаку, можна обійтися й без нього або влити виходячи з менших пропорцій.
Бутель ставимо в темне, прохолодне місце на 6-8 тижнів, після чого розливаємо в пляшки, щільно закупорюємо й ставимо постояти ще 3-4 місяця.
До готовності, як бачимо, потрібний тривалий час, але до Нового року у Вас може бути на святковому столі смачний і ароматний напій!!!

Категория: Спиртные напитки | Добавил: Babitch (20.12.2010)
Просмотров: 1456 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Форма входа

Реклама

Наш опрос

Ваше отношение к медицине?
1. лечу себя сам
2. доверяю нетрадицонной
3. доверяю традиционной
4. практически не болею
Всего ответов: 127

Мини-чат

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Copyright MyCorp © 2025 |
Главная Новости Каталог сайтов Форум