Салат «Гранатовий браслет» Беремо наступні продукти: 2 копчених курячих окорочка (можна замінити шинкою або копченою ковбасою) 2 середні варені морквини 1 варений буряк 1 середня цибулина 4 яйця 4 середніх або 2 великих варені картоплини 1 гранат майонез 1. Буряк, моркву, картоплю натираємо на тертці в окремі тарілки або ємкості. Яйця й окорочка дрібно нарізаємо. Гранат розбираємо на зернятка. Цибулину дрібно ріжемо й маринуємо в розведеному з водою оцті або лимонному соку. 2. На пласке й широке блюдо, де буде лежати салат, посередині ставимо склянку й довкола неї викладаємо перший шар - курячі окорочка й змазуємо майонезом. 3. Другий шар - морква. Також злегка змазуємо майонезом. 4. Третій шар - картопля, зверху маринований лук і змазуємо майонезом. 5. Четвертий шар - яйця з тонким шаром майонезу. 6.П'ятий шар - буряк. 7.Все обмазуємо майонезом і посипаємо з усіх боків гранатом. Забираємо акуратно склянку й все, салат готовий! Ставимо в холодильник на годину, щоб настоявся.
|