Салат дуже простий, але досить смачний. Приготувати його на свято, або готувати як повсякденне блюдо вирішуйте самі. Добре підійде, як закуска під горілочку.
Для приготування даного салату візьмемо наступні продукти: - 1 яблуко, - 3 маринованих огірочки, - 300 гр. свинини, - 3 відварні картоплини, - 100 гр. оселедця, - 100 гр. майонезу, - 2 варені яйця, - 2 столові ложки тертого хрону, - 2 чайні ложки гірчиці, - кріп
Готуємо в такий спосіб: Видаляємо в яблука серцевину. Огірки очищаємо від шкірочки. Огірки, картоплю, яблуко, м'ясо, оселедець і 1 яйце ріжемо на кубики. З'єднуємо все й заправляємо приготовленим соусом. Соус готуємо, з'єднуючи майонез, хрін і гірчицю. Прикрашаємо готовий салатик зеленню, скибочками огірка та крихтою 1 яйця.