Понедельник, 14.07.2025, 23:53
Для женщин и всей семьи
Приветствую Вас Гость



Цікаві для Вас матеріали
Главная » Статьи » Вкусные рецепты » Салаты

Печіночний салат
Печіночний салат

Інгредієнти:
Печінка – 400 гр.
Цибуля – 400 гр.
Майонез – 2-3 столових ложки
Оцет 70% - столова ложка або
Молоко - біля склянки (необов'язково)
Сіль, перець, масло рослинне

Цибулю маринуємо. Для цього дрібно його нарізаємо, заливаємо холодною водою та додаємо 1 ст. ложку оцтової есенції або лимонний сік. Перемішуємо, накриваємо кришкою і залишаємо маринуватися.
Беремо печінку, нарізаємо її тонкими пластинками і поміщаємо в ємкість із молоком, де залишаємо приблизно на 1 годину.
Розігріваємо сковорідку та наливаємо масло. Обсмажуємо печінку по 2-3 хвилини з кожної сторони. Після того, як печінка злегка охолоне, нарізаємо її кубиками, солимо, перчимо і перемішуємо.
Зливаємо маринад з цибулі і висипаємо його на печінку, додаємо 2-3 ст. ложки майонезу. Даємо настоятися салату хвилин 15 у холодильнику і все!
Категория: Салаты | Добавил: Babitch (04.10.2011)
Просмотров: 906 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Форма входа

Реклама

Наш опрос

Ваше отношение к медицине?
1. лечу себя сам
2. доверяю нетрадицонной
3. доверяю традиционной
4. практически не болею
Всего ответов: 127

Мини-чат

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Copyright MyCorp © 2025 |
Главная Новости Каталог сайтов Форум