Інгредієнти: Печінка – 400 гр. Цибуля – 400 гр. Майонез – 2-3 столових ложки Оцет 70% - столова ложка або Молоко - біля склянки (необов'язково) Сіль, перець, масло рослинне
Цибулю маринуємо. Для цього дрібно його нарізаємо, заливаємо холодною водою та додаємо 1 ст. ложку оцтової есенції або лимонний сік. Перемішуємо, накриваємо кришкою і залишаємо маринуватися. Беремо печінку, нарізаємо її тонкими пластинками і поміщаємо в ємкість із молоком, де залишаємо приблизно на 1 годину. Розігріваємо сковорідку та наливаємо масло. Обсмажуємо печінку по 2-3 хвилини з кожної сторони. Після того, як печінка злегка охолоне, нарізаємо її кубиками, солимо, перчимо і перемішуємо. Зливаємо маринад з цибулі і висипаємо його на печінку, додаємо 2-3 ст. ложки майонезу. Даємо настоятися салату хвилин 15 у холодильнику і все!