Крабовий салат відомий всім і можливо він встиг вже приїстися. Хоча вже з'явилося багато різновидів, допустимо з тими ж консервованими шматочками ананасів. Приводимо ще один різновид салату, де немає традиційної консервованої кукурудзи, зате є нові інгредієнти.
Отже нам знадобляться: 1 упаковка крабових паличок або крабового м'яса; 1 баночка консервованої червоної квасолі; 1 солодкий болгарський перець; петрушка; кріп; майонез; сіль по смаку.
Готуємо так. Нарізаємо крабове м'ясо маленькими шматочками. Півкільцями нарізаємо болгарський перець. Зелень (петрушку та кріп) подрібнюємо. З банки із квасолею зливаємо рідину. Всі інгредієнти змішуємо, солимо та перемішуємо. Потім заправляємо майонезом і знову перемішуємо. Салат готовий, приємного апетиту!
І ще, якщо мова зайшла про квасолю. Можна приготувати традиційний крабовий салат, використовуючи квасолю, але не зазначену в даному рецепті, а відварену в підсоленій воді зелену стручкову. Моїй сім'ї дуже подобається. Виходить ніжно та смачно!