Карибський салат з курчати Інгредієнти: - 180 гр. відварного продовгуватого рису - 60 гр. консервованого порізаного ананасу - 1 середній банан - 90 гр. винограду без кісточок, розрізаного навпіл - 4 чайні ложки лимонного соку - 4 чайні ложки м'якоті кокосового горіха - 2 чайні ложки знежиреного натурального йогурту - 4 чайні ложки низькокалорійного майонезу - 120 гр. відварного, крупно порізаного курчати - сіль і перець Приготування: Змішуємо рис, свіжі фрукти й лимонний сік. З'єднуємо кокос, йогурт і майонез. Додаємо м’ясо курчати, добре перемішаного з рисом. Посипаємо по смаку сіллю й перцем і приправляємо лимоном і петрушкою. Готування займає 10 хвилин
|