Понедельник, 07.07.2025, 20:25
Для женщин и всей семьи
Приветствую Вас Гость



Цікаві для Вас матеріали
Главная » Статьи » Вкусные рецепты » Приправы, соусы, кетчупы

Грибний соус
Грибний соус

Для готування домашнього грибного соусу нам знадобляться наступні інгредієнти:

- 200 гр. печериць,
- 2 столові ложки рослинного масла,
- 2 склянки грибного бульйону,
- 1 столова ложка борошна,
- лук і зелень,
- перець, сіль

Готування:
Ретельно промиваємо гриби, відварюємо їх і дрібно нарізаємо.
Пассеруємо борошно на рослинному маслі, після чого вливаємо 1 склянку гарячого грибного бульйону й тримаємо на вогні ще 5 хвилин.
Додаємо в цю масу гриби й гарненько перемішуємо.
Дрібно нарізаємо лук і злегка обсмажуємо (до золотистого кольору). З'єднуємо його із грибним бульйоном, що залишився, не змішуючи з борошном і грибами. Перчимо й солимо по смаку й даємо покіпіти 3 хвилини.
Змішуємо гриби з луком. Подрібнюємо петрушку або кріп і додаємо в підливу.
Накриваємо все на кілька хвилин кришкою й все - соус готовий.

Рекомендується подавати до картоплі, запіканкам, макаронам. Дуже гарний із свіжим хлібом або тостами.

Приємного апетиту!

Категория: Приправы, соусы, кетчупы | Добавил: Babitch (12.07.2010)
Просмотров: 1120 | Теги: Грибний соус | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Форма входа

Реклама

Наш опрос

Ваше отношение к медицине?
1. лечу себя сам
2. доверяю нетрадицонной
3. доверяю традиционной
4. практически не болею
Всего ответов: 127

Мини-чат

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Copyright MyCorp © 2025 |
Главная Новости Каталог сайтов Форум