Угорський суп-гуляш Для приготування нам знадобляться наступні продукти: -0,5 кг. м'яса (рецепт довільний, тому й м'ясо можна взяти будь-яке) -0,5 кг. картоплі -1 невелика цибулина -5 зубчиків часнику -2 солодкі перці -2-3 середніх помідора (можна замінити на 2-3 столові ложки томатної пасти) -мелений червоний перець, сіль, кмин (по смаку) -мало-мало шпику (сала) -4-5 листів салату Готування: Нарізаний лук обсмажуємо на салі, додаємо порізані шматочками солодкий перець, помідори (або пасту), товчений часник, кмин, м'ясо (нарізане кубиками). Також додаємо порізаний не дрібно салат, посипаємо меленим перцем. Заливаємо все бульйоном, що залишився від варіння м'яса, щоб він покрив всі продукти й ставимо тушкувати. Тушкуємо до напів готовності, після чого додаємо порізану кубиками картоплю, знову додаємо бульйон до того ж рівня . Тепер тушкуємо до готовності на повільному вогні. Приємного апетиту!
|