- м'ясо - 1.3 кг. - цибуля - 3 шт. середнього розміру - огірки - літрова банка - морква - 5 шт. - картопля - 1.5 кг. - рис – 500 г. - яйце – 1 шт. (білок від 1 яйця)
Приготування:
Рис промиваємо, заливаємо водою на півгодини. Нарізаємо м'ясо, поміщаємо в каструлю з холодною водою, ставимо на повільний вогонь і до закипання збираємо пінку. Чистимо та нарізаємо цибулю. Дістаємо огірки з банки і нарізаємо. Коли м'ясо практично готове, з бульйону воно забирається. Для посвітління бульйону збивається яєчний білок і виливається в бульйон. Перемішуємо. Осад від яйця фільтруємо через марлю. Кидаємо в бульйон рис. Коли трохи провариться - цибулю, огірки, картоплю та перемішуємо. Варимо до готовності, приємного апетиту!