Среда, 16.07.2025, 21:12
Для женщин и всей семьи
Приветствую Вас Гость



Цікаві для Вас матеріали
Главная » Статьи » Вкусные рецепты » Первые блюда

Розсольник
Розсольник

Інгредієнти:

- м'ясо - 1.3 кг.
- цибуля - 3 шт. середнього розміру
- огірки - літрова банка
- морква - 5 шт.
- картопля - 1.5 кг.
- рис – 500 г.
- яйце – 1 шт. (білок від 1 яйця)

Приготування:

Рис промиваємо, заливаємо водою на півгодини.
Нарізаємо м'ясо, поміщаємо в каструлю з холодною водою, ставимо на повільний вогонь і до закипання збираємо пінку. Чистимо та нарізаємо цибулю. Дістаємо огірки з банки і нарізаємо.
Коли м'ясо практично готове, з бульйону воно забирається. Для посвітління бульйону збивається яєчний білок і виливається в бульйон. Перемішуємо. Осад від яйця фільтруємо через марлю.
Кидаємо в бульйон рис. Коли трохи провариться - цибулю, огірки, картоплю та перемішуємо.
Варимо до готовності, приємного апетиту!
Категория: Первые блюда | Добавил: Babitch (20.10.2011)
Просмотров: 929 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Форма входа

Реклама

Наш опрос

Ваше отношение к медицине?
1. лечу себя сам
2. доверяю нетрадицонной
3. доверяю традиционной
4. практически не болею
Всего ответов: 127

Мини-чат

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Copyright MyCorp © 2025 |
Главная Новости Каталог сайтов Форум