Пятница, 18.07.2025, 11:35
Для женщин и всей семьи
Приветствую Вас Гость



Цікаві для Вас матеріали
Главная » Статьи » Вкусные рецепты » Первые блюда

Риба, запечена у фользі.
Риба, запечена у фользі.

Інгредієнти:
- 4 філе палтуса або камбали по 180 гр. кожне,
- 1/2 чашки свіжої нарізаної моркви,
- 1 чашка свіжих нарізаних грибів,
- 1/2 чашки зеленого нарізаного кубиками перцю,
- 1/2 чашки лука, нарізаного кубиками,
- 1/2 чашки рубаної селери,
- 1 столова ложка сушеної петрушки,
- 1/2 чайної ложки сушеного василька,
- 1/2 чайної ложки паприки,
- 4 чайні ложки лимонного соку.

Готування:
Розігрійте плиту до 180 градусів.
У мисці середнього розміру змішайте моркву, гриби, зелений перець, лук, селеру, петрушку, васильок, паприку й лимонний сік.
Вимийте рибу й розкладіть шматочки філе на листі фольги.
Покладіть овочеву суміш на рибу. Ретельно впакуйте її у фольгу.
Поставте в духовку й запікайте при температурі 180 градусів протягом 25 хвилин.

Категория: Первые блюда | Добавил: Babitch (27.07.2010)
Просмотров: 2105 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Форма входа

Реклама

Наш опрос

Ваше отношение к медицине?
1. лечу себя сам
2. доверяю нетрадицонной
3. доверяю традиционной
4. практически не болею
Всего ответов: 127

Мини-чат

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Copyright MyCorp © 2025 |
Главная Новости Каталог сайтов Форум