Риба, запечена у фользі. Інгредієнти: - 4 філе палтуса або камбали по 180 гр. кожне, - 1/2 чашки свіжої нарізаної моркви, - 1 чашка свіжих нарізаних грибів, - 1/2 чашки зеленого нарізаного кубиками перцю, - 1/2 чашки лука, нарізаного кубиками, - 1/2 чашки рубаної селери, - 1 столова ложка сушеної петрушки, - 1/2 чайної ложки сушеного василька, - 1/2 чайної ложки паприки, - 4 чайні ложки лимонного соку. Готування: Розігрійте плиту до 180 градусів. У мисці середнього розміру змішайте моркву, гриби, зелений перець, лук, селеру, петрушку, васильок, паприку й лимонний сік. Вимийте рибу й розкладіть шматочки філе на листі фольги. Покладіть овочеву суміш на рибу. Ретельно впакуйте її у фольгу. Поставте в духовку й запікайте при температурі 180 градусів протягом 25 хвилин.
|