Для приготування цього легкого та приємного супу нам знадобляться наступні інгредієнти: - 200 гр. грибів печериць, - 2 цибулини, - 1 зубчик часнику, - 100 мл білого вина, - 700 гр. курячого бульйону, - 100 гр. креветок, - 100 гр. мідій, - 200 мл. вершків 10-20%-ний жирності, - 30-50 гр. вершкового масла, - кріп, - сіль.
Приготування: Дрібно нарізаємо цибулю, подрібнюємо часник. 1/3 частини печериць нарізаємо тонкими скибочками, а 2/3 - невеликими кубиками. Часник і цибулю необхідно протушкувати на невеликому вогні протягом 5 хвилин. Потім додаємо гриби та ще тушкуємо 7-8 хвилин. Додаємо вино і продовжуємо тушкувати з відкритою кришкою ще 5-8 хвилин. Вливаємо курячий бульйон, попередньо проціжений і варимо все після того як закипить ще 5 хвилин. Сіль по смаку. Поміщаємо в суп морепродукти, доводимо до кипіння й варимо все протягом 3-х хв. Вливаємо вершки та доводимо суп до кипіння. Додаємо здрібнену зелень кропу і усе - суп готовий!