Суббота, 12.07.2025, 20:57
Для женщин и всей семьи
Приветствую Вас Гость



Цікаві для Вас матеріали
Главная » Статьи » Вкусные рецепты » Первые блюда

Морський супчик
Морський супчик

Для приготування цього легкого та приємного супу нам знадобляться наступні інгредієнти:
- 200 гр. грибів печериць,
- 2 цибулини,
- 1 зубчик часнику,
- 100 мл білого вина,
- 700 гр. курячого бульйону,
- 100 гр. креветок,
- 100 гр. мідій,
- 200 мл. вершків 10-20%-ний жирності,
- 30-50 гр. вершкового масла,
- кріп,
- сіль.

Приготування:
Дрібно нарізаємо цибулю, подрібнюємо часник.
1/3 частини печериць нарізаємо тонкими скибочками, а 2/3 - невеликими кубиками.
Часник і цибулю необхідно протушкувати на невеликому вогні протягом 5 хвилин. Потім додаємо гриби та ще тушкуємо 7-8 хвилин.
Додаємо вино і продовжуємо тушкувати з відкритою кришкою ще 5-8 хвилин.
Вливаємо курячий бульйон, попередньо проціжений і варимо все після того як закипить ще 5 хвилин. Сіль по смаку.
Поміщаємо в суп морепродукти, доводимо до кипіння й варимо все протягом 3-х хв.
Вливаємо вершки та доводимо суп до кипіння.
Додаємо здрібнену зелень кропу і усе - суп готовий!

Приємного апетиту!
Категория: Первые блюда | Добавил: Babitch (19.07.2011)
Просмотров: 810 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Форма входа

Реклама

Наш опрос

Ваше отношение к медицине?
1. лечу себя сам
2. доверяю нетрадицонной
3. доверяю традиционной
4. практически не болею
Всего ответов: 127

Мини-чат

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Copyright MyCorp © 2025 |
Главная Новости Каталог сайтов Форум