Кукурудзяний суп Інгредієнти: - 2 чайні ложки маргарину - 1 невелика цибулина, нарізана дрібно - 1/2 маленького стручка червоного перцю, дрібно нарізаного - 90 гр. філе курчати без костей і шкірочки, порізане - 450 мл бульйону з курчати - 90 гр. солодкої консервованої кукурудзи - 1/2 цедри лимона, дрібно натертої - 2 чайні ложки кукурудзяного борошна - сіль та перець Приготування: Розтоплюємо маргарин на сковороді й обсмажуємо цибулю й перець на повільному вогні 5 хвилин. Додаємо курча й прогріваємо при помішуванні 2-3 хвилини. Виливаємо бульйон і доводимо до кипіння. Закриваємо кришкою й варимо 10 хвилин. Додаємо солодку кукурудзу й цедру й варимо ще 5 хвилин. Змішуємо кукурудзяне борошно з малою кількістю холодної води й підмішуємо в суп, постійно помішуючи, поки суп не загустіє. Проварюємо обережно 1 хвилину.
|