Пятница, 18.07.2025, 14:11
Для женщин и всей семьи
Приветствую Вас Гость



Цікаві для Вас матеріали
Главная » Статьи » Вкусные рецепты » Первые блюда

Горіхово-грибний суп
Горіхово-грибний суп

Інгредієнти:
- 90 гр. м'якоті кокосового горіха,
- 450 мл. окропу,
- 3 столові ложки порізаного зеленої цибулі,
- 300 мл. овочевого відвару,
- 2 столові ложки лимонного соку,
- 1 чайна ложка м'якого коричневого цукру,
- 60 гр. довгозернистого рису,
- 2 столові ложки горіхової олії,
- 1 стручок червоного перцю (нарізаного та без зерняток),
- 120 гр. грибів,
- 1/2 чайної ложки куркуми,
- 1/2 чайної ложки порошку чілі

Приготування:
Кокосовий горіх у каструлю та заливаємо окропом. Залишаємо для розмокання на 20 хвилин. Воду потім зливаємо та зберігаємо її.
Помістити цибулю, овочевий відвар, кокосову рідину, лимонний сік, цукор, рис, горіхову олію та червоний перець у велику каструлю. Довести інгредієнти до кипіння, накрити кришкою та варити 10 хвилин.
Змішати гриби із спеціями та додати в каструлю. Варите ще 5 хв або поки рис не стане м'яким. Заправити по смаку.
Час приготування - 40 хвилин: підготовка - 20 хвилин, саме приготування - ще 20 хвилин.
Категория: Первые блюда | Добавил: Babitch (02.06.2011)
Просмотров: 762 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Форма входа

Реклама

Наш опрос

Ваше отношение к медицине?
1. лечу себя сам
2. доверяю нетрадицонной
3. доверяю традиционной
4. практически не болею
Всего ответов: 127

Мини-чат

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Copyright MyCorp © 2025 |
Главная Новости Каталог сайтов Форум