Воскресенье, 20.07.2025, 14:15
Для женщин и всей семьи
Приветствую Вас Гость



Цікаві для Вас матеріали
Главная » Статьи » Вкусные рецепты » Первые блюда

Червоний (буряковий борщ)
Червоний (буряковий борщ)

Інгредієнти:
- 200-300 гр. філе курячих грудок
- невелика цибулина
- два помідори
- томатна паста
- 4-5 картоплин
- буряк
- капуста
- сир
- майонез
- часник
- 1морквина

В підсоленій воді варимо філе грудок. Коли м'ясо буде майже готово, дістаємо його, нарізаємо шматками й закидаємо знову в каструлю.
Чистимо, миємо й нарізаємо кубиками картоплю й закидаємо варитися.
Робимо заправку: ріжемо помідори, цибулю й на тертці натираємо буряк, морквину.
Обсмажуємо цибулю , потім морквину, буряк і потім помідори. Потім додаємо томатну пасту.
Ріжемо капусту й у каструлю.
Після того як картопля зварилася й капуста практично готова, ми закидаємо в каструлю заправку, кладемо парочку листиків лаврового листа. Варимо борщ ще пару хвилин і все!
Можна вживати із смачною заправкою. Для її готування натираємо сир на тертці,
видавлюємо 2-3 зубчику часнику, заправляємо все це майонезом і гарненько перемішуємо. Намазуємо це на хліб і вперед!!!

Категория: Первые блюда | Добавил: Babitch (08.10.2010)
Просмотров: 1432 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Форма входа

Реклама

Наш опрос

Ваше отношение к медицине?
1. лечу себя сам
2. доверяю нетрадицонной
3. доверяю традиционной
4. практически не болею
Всего ответов: 127

Мини-чат

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Copyright MyCorp © 2025 |
Главная Новости Каталог сайтов Форум