Червоний (буряковий борщ) Інгредієнти: - 200-300 гр. філе курячих грудок - невелика цибулина - два помідори - томатна паста - 4-5 картоплин - буряк - капуста - сир - майонез - часник - 1морквина В підсоленій воді варимо філе грудок. Коли м'ясо буде майже готово, дістаємо його, нарізаємо шматками й закидаємо знову в каструлю. Чистимо, миємо й нарізаємо кубиками картоплю й закидаємо варитися. Робимо заправку: ріжемо помідори, цибулю й на тертці натираємо буряк, морквину. Обсмажуємо цибулю , потім морквину, буряк і потім помідори. Потім додаємо томатну пасту. Ріжемо капусту й у каструлю. Після того як картопля зварилася й капуста практично готова, ми закидаємо в каструлю заправку, кладемо парочку листиків лаврового листа. Варимо борщ ще пару хвилин і все! Можна вживати із смачною заправкою. Для її готування натираємо сир на тертці, видавлюємо 2-3 зубчику часнику, заправляємо все це майонезом і гарненько перемішуємо. Намазуємо це на хліб і вперед!!!
|