Вторник, 22.07.2025, 22:55
Для женщин и всей семьи
Приветствую Вас Гость



Цікаві для Вас матеріали
Главная » Статьи » Вкусные рецепты » Национальные блюда

Шурпа.
Шурпа.

Дане блюдо багато народів вважають своїм. Не беруся судити азіатське це, або кавказьке блюдо, тому що не було принципової мети з'ясувати це. Та й готовлять шурпу в різних варіантах. Тут один з них.

Інгредієнти:

- м'ясо баранини - 1 кг (можна ребра, можна м'ясо на кісточці)
- картопля - 5-6 невеликих картоплин
- морква - 3 шт., середнього розміру
- 1 цибулина
- болгарський перець - 1 шт.
- помідори - 5 шт. невеликого розміру
- часник - 1 голівка
- зелена цибуля - 3-4 шт.
- зелень: петрушка, кінза
- рослинне масло
- сіль, спеції (можна готові для плову)

Приготування:

Жаримо м'ясо великими шматками до утворення скоринки, потім додаємо нарізану півкільцями цибулю й нарізану кубиками картоплю й жаримо до напівготовності.
Потім досить крупно ріжемо моркву та додаємо до інших продуктів і ще трошки прожарюємо.
Засипаємо спеції для плову, сіль по смаку, ще ледве прожарюємо й висипаємо в велику каструлю. Заливаємо водою (густоту визначите для себе самі) і ставимо варити на 1-1,5 години.
Через вищевказаний час ріжемо крупно помідори та перець, нарізаємо, але не дуже дрібно часник і все закидаємо в каструлю варитися на 15-20 хвилин.
Поки вариться, ріжемо зелену цибулю, петрушку, кінзу (можна трохи кропу).
Висипаємо зелень у каструлю та через 2-3 хвилини виключаємо. Все готово!
Категория: Национальные блюда | Добавил: Babitch (21.09.2011)
Просмотров: 818 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Форма входа

Реклама

Наш опрос

Ваше отношение к медицине?
1. лечу себя сам
2. доверяю нетрадицонной
3. доверяю традиционной
4. практически не болею
Всего ответов: 127

Мини-чат

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Copyright MyCorp © 2025 |
Главная Новости Каталог сайтов Форум