Понедельник, 21.07.2025, 12:33
Для женщин и всей семьи
Приветствую Вас Гость



Цікаві для Вас матеріали
Главная » Статьи » Вкусные рецепты » Национальные блюда

Карпатський банош
Карпатський банош
• 1,5 л густої сметани
• • 2 ст. кукурудзяної крупи
• 150 г бринзи
• • 150 г твердого сиру
• сіль
Густу сметану доведіть до кипіння. Найкраще готовити кашу в казанку або керамічному горщику. Постійно помішуючи, додаєте кукурудзяну крупу. Простежте за тим, щоб крупа була дуже дрібною, від цього буде залежати смак карпатського баноша. Трохи посоліть і перемішайте. Варіть за принципом манки, тобто хвилин 10 безупинно помішуючи. Наприкінці накрийте кришкою. Каша готова тоді, коли добре відстає від стінок посуду. Бринзу та твердий сир розітріть і змішайте. Викладіть масу, що вийшла, зверху на гарячу кашу і не перемішуйте. За бажанням у банош можна додати шкварки або грибну підливу.
Категория: Национальные блюда | Добавил: Babitch (30.09.2011)
Просмотров: 1054 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Форма входа

Реклама

Наш опрос

Ваше отношение к медицине?
1. лечу себя сам
2. доверяю нетрадицонной
3. доверяю традиционной
4. практически не болею
Всего ответов: 127

Мини-чат

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Copyright MyCorp © 2025 |
Главная Новости Каталог сайтов Форум