Пятница, 25.07.2025, 06:33
Для женщин и всей семьи
Приветствую Вас Гость



Цікаві для Вас матеріали
Главная » Статьи » Вкусные рецепты » Национальные блюда

Грецька мусака
Грецька мусака

-Кілограм баранини (або телятини)
•2 великі цибулини
•3-4 великих помідора
•2 баклажани
• 3 невеликих кабачки
• капуста
• півлітра сметани - часник
• сіль
• лавровий лист
• чорний або червоний перець
• соняшникове або маслинове масло
• зелень петрушки або кропу
Добре помийте баранину та наріжте шматочками, як для гуляшу. Злегка відбийте. Трохи посоліть та поперчіть по обидва боки. Овочі помийте під проточною водою й дайте їм обсохнути. Наріжте цибулю, помідори, баклажани та кабачки кружечками або невеликими шматочками, а капусту нашаткуйте. На дно широкої каструлі, змазаної соняшниковим маслом, викладіть овочі: спочатку баклажани, потім шар цибулі, помідорів, кабачків, на них - шматочки м'яса. Потім повторіть шари. Через кожні два-три шари посипайте мусаку перцем, здрібненим часником і кладіть лавровий лист. Також кожний шар можна посипати тертим твердим сиром і додати небагато базилику. Зверху полийте блюдо маслом і сметаною. Поставте в духовку на годину. Викладіть страву на велику тарілку й прикрасьте зеленню петрушки або кропу. Подавайте грецьку мусаку гарячою із сиром фета, зеленим салатом, великозерновим хлібом і, звичайно ж, червоним вином.
Категория: Национальные блюда | Добавил: Babitch (19.07.2011)
Просмотров: 1583 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Форма входа

Реклама

Наш опрос

Ваше отношение к медицине?
1. лечу себя сам
2. доверяю нетрадицонной
3. доверяю традиционной
4. практически не болею
Всего ответов: 127

Мини-чат

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Copyright MyCorp © 2025 |
Главная Новости Каталог сайтов Форум