Болгарська «Міліна». Чому болгарська? Тому, що блюдо це (запіканка) болгарське! Якщо рецепт відрізняється від варіантів його готування в Болгарії, не критикуйте. Адже дуже багато блюд ми змінюємо, але блюда, які відрізняються від оригінальних рецептів, від того не стають набагато гірше. До того ж є ще й власний смак і іноді свій рецепт, що Ви змінили, вдосконалили, для Вас набагато краще. Для готування нам знадобляться: - лаваш, - 50 гр. маргарину, - 3 відварних картоплини, - 100 грам смажених грибів, - 200 грам відварного м'яса, - 2 яйця, - 100 грам майонезу, - сіль. Готуємо так: М'ясо, гриби й картоплю нарізаємо кубиками, солимо й перемішуємо. Тонким шаром маргарину намазуємо лаваш і кожний край загинаємо на 5 см. і потім складаємо навпіл. Викладаємо його на змазаний жиром лист і відправляємо в духовку на 20 хвилин при температурі 200-250 градусів. Дістаємо з духовки й заливаємо приготовленим соусом, зробленим із змішаних майонезу і яєць. Відправляємо в духовку назад на 5-10 хвилин. Приємного апетиту!
|