Суббота, 19.07.2025, 16:14
Для женщин и всей семьи
Приветствую Вас Гость



Цікаві для Вас матеріали
Главная » Статьи » Вкусные рецепты » Национальные блюда

Болгарська «Міліна».
Болгарська «Міліна».

Чому болгарська? Тому, що блюдо це (запіканка) болгарське!
Якщо рецепт відрізняється від варіантів його готування в Болгарії, не критикуйте. Адже дуже багато блюд ми змінюємо, але блюда, які відрізняються від оригінальних рецептів, від того не стають набагато гірше. До того ж є ще й власний смак і іноді свій рецепт, що Ви змінили, вдосконалили, для Вас набагато краще.
Для готування нам знадобляться:
- лаваш,
- 50 гр. маргарину,
- 3 відварних картоплини,
- 100 грам смажених грибів,
- 200 грам відварного м'яса,
- 2 яйця,
- 100 грам майонезу,
- сіль.
Готуємо так: М'ясо, гриби й картоплю нарізаємо кубиками, солимо й перемішуємо.
Тонким шаром маргарину намазуємо лаваш і кожний край загинаємо на 5 см. і потім складаємо навпіл. Викладаємо його на змазаний жиром лист і відправляємо в духовку на 20 хвилин при температурі 200-250 градусів.
Дістаємо з духовки й заливаємо приготовленим соусом, зробленим із змішаних майонезу і яєць. Відправляємо в духовку назад на 5-10 хвилин.
Приємного апетиту!

Категория: Национальные блюда | Добавил: Babitch (16.09.2010)
Просмотров: 1048 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Форма входа

Реклама

Наш опрос

Ваше отношение к медицине?
1. лечу себя сам
2. доверяю нетрадицонной
3. доверяю традиционной
4. практически не болею
Всего ответов: 127

Мини-чат

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Copyright MyCorp © 2025 |
Главная Новости Каталог сайтов Форум