80 г макаронів 5 г вершкового масла 15 г цукру 2 яйця яблуко 5 г сухарів 30 г будь-якого варення, кураги або ізюму
Відваріть макарони (беріть вироби якісні, щоб не розварювалися) на слабкому вогні. Злийте з них воду, дайте трохи охолонути. Яблуко вимийте, наріжте кубиками. Курагу промийте в теплій воді й наріжте шматочками. Перемішайте все з макаронами. Тепер збийте яйця із цукром у тугу піну й додайте її в макарони. Також покладіть варення. Лист змажте вершковим маслом, викладіть на нього отриману масу, зверху рясно посипте меленими сухарями (можна також і здрібненими волоськими горіхами) і запікайте в духовці півгодини. Готове блюдо присипте цукровою пудрою, змішаною з меленою корицею й ваніліном, прикрасьте листочками м'яти. Десерт можна подавати до чаю та кави.