Десерт - кавовий крем Для приготування цього чудового кавового десерту нам знадобляться: - 500 гр вершків - 150 гр. цукру - 200 мл. молока - 4 жовтки - 220 гр. желатину - 50 гр. розчинної кави - ванілін Приготування: Ретельно розтираємо жовтки із цукром. Нагріваємо молоко, але не доводимо до кипіння й розчиняємо в ньому каву. Додаємо збиті жовтки й варимо на повільному вогні до загустіння. Заливаємо желатин двома столовими ложками гарячої кип'яченої води й перемішуємо до повного розчинення. Остудіть й додайте в приготовлену суміш. Вершки збийте із цукром до утворення густої піни. Відокремте чверть вершкового крему, а в той, що залишився додайте кавову масу. Посипте ваніліном і як треба розмішайте. Розлийте готовий крем у порціонні вазочки й поставте в холодильник, щоб застиг. Перед подачею на стіл прикрасьте вершковим кремом, що залишився.
|