Грибна піца в мікроволновці Інгредієнти: - 300 гр. борошна, - 1 чайна ложка цукру, - половина чайної ложки сухих дріжджів, - 1 чайна ложка солі, - 200 мол. води, - 15 гр. вершкового масла, - 3 столові ложки томату, - 1 помідор, - 100 гр. печериць, - 1 солодкий перець, - 50 гр. твердого сиру. Готування: Змішуємо сухі дріжджі й борошно, додаємо до них розм'якшене масло, сіль, цукор, воду й гарненько вимішуємо тісто. Ставимо його в тепле місце на 20 хвилин, накривши рушником. Нарізаємо пластинками печериці. Перець нарізаємо смужками, а помідор скибочками. Натираємо сир на тертці. Розгортаємо тісто й викладаємо на змазаний маслом круглий лист із мікроволнової печі. Змазуємо тісто томатом і розкладаємо зверху порізані гриби, потім перець і помідори. Посипаємо зверху тертим сиром. Випікаємо в мікроволновці в режимі «конвекція» протягом 20 хвилин при температурі 200 градусів.
|