Гриби з картоплею в мікроволновці Інгредієнти: - гриби ( 300 гр. печериць), - 10 картоплин середнього розміру, - 2 цибулини, - рослинне масло, - сіль, перець по смаку. Готування: Картоплю чистимо й миємо, нарізаємо кубиками. Миємо й нарізаємо гриби. Очищаємо й нарізаємо кубиками лук. Беремо посуд для мікроволновки й викладаємо в неї гриби, які солимо й перчимо. Додаємо небагато масла й води. Готуємо із закритою кришкою протягом 10 хвилин до повної готовності. Потім додаємо картоплю й небагато води й готуємо ще протягом 10-15 хвилин. Потім додаємо цибулю й готуємо ще протягом 10 хвилин. Готове блюдо посипаємо здрібненою зеленню. Приємного апетиту!
|