Очищення підшлункової залози Починаємо публікувати матеріали в розділ, присвячений очищенню й оздоровленню як окремих органів, так і організму людини в цілому. Матеріали будуть викладатися на простій, доступній мові, як говориться без зайвих термінів і «заморочок» і в основному це будуть давні відомі методики, саме народні. Почнемо публікації з очищення підшлункової залози, очистити яку, як і печінку напевно б не заважало. Для початку пропонуємо наступний рецепт (методику): Необхідно взяти одна склянку гречаної крупи, добре її промити під проточною водою й залити половиною літрами нежирного кефіру. Необхідно підготувати це з вечора. Ранком, тобто через 12 годин, розділимо «гречаний» кефір на 2 рівні частини. Одну частину з'їмо. Це й буде нашим сніданком. Другу частину з'їмо ввечері, за 2 години до сну. Харчуємося так протягом десяти днів. Після десятиденного курсу необхідно зробити перерву не менш, ніж на 10 днів. Під час перерви між циклами очищення можна, але в той же час це не обов'язково, з'їдати двічі в день перед їжею по п'ять штук абрикосових ядерець. Загальна тривалість курсу лікування - 1 місяць. Очищення підшлункової залози проводять 1-2 рази в рік.
|