Четверг, 24.07.2025, 22:19
Для женщин и всей семьи
Приветствую Вас Гость



Цікаві для Вас матеріали
Главная » Статьи » Диеты и лечебное питание » Полезные советы

Як зменшити кількість натрію в блюдах
Як зменшити кількість натрію в блюдах

1. Зменшіть або зовсім виключіть сіль під час готування їжі. Почніть із зменшення необхідної кількості наполовину або на одну чверть.
2. Зменшіть або виключіть богаті сіллю інгредієнти, такі як консервовані супи й бульйони, соєвий суп і приправи, і заміняйте їх продуктами із зниженим змістом солі, такими як прісний бульйон і соєвий соус із зниженим змістом натрію.
3. Користуйтеся свіжими овочами, чий смак не постраждає без солі.
4. Купуйте менше консервованих і перероблених продуктів.
5. Для посилення смаку продуктів застосовуйте лимонний сік, оцет, вино й інші кислоти.
6. Користуйтеся замінником солі. Оскільки замінник солі містить калій, необхідно переконатися, що у вас немає ніяких проблем із здоров'ям, зокрема із нирками, тому що калій для них шкідливий.
7. Експериментуйте із травами й спеціями для поліпшення смаку.

Категория: Полезные советы | Добавил: Babitch (17.11.2010)
Просмотров: 1032 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Форма входа

Реклама

Наш опрос

Ваше отношение к медицине?
1. лечу себя сам
2. доверяю нетрадицонной
3. доверяю традиционной
4. практически не болею
Всего ответов: 127

Мини-чат

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Поиск

Copyright MyCorp © 2025 |
Главная Новости Каталог сайтов Форум